Leerlingenraad 2021 - 2022

Leerlingenraad

Net voor de herfstvakantie, werd de leerlingenraad verkozen. De kandidaten uit de oudste egels, de eekhoorns en de uilen hadden een week campagne gevoerd. Elke leerling kon op vrijdagmorgen hun stem uitbrengen. Per klas is er een verkozene en een reserve-verkozene. De leerlingenraad komt op regelmatig tijdstip bij elkaar. Op deze momenten worden ideeën die de werking op school kunnen verbeteren, leuker maken, … besproken. Samen met juf Tamara, meester Arne en de directeur wordt besproken welke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Veel succes dit jaar! Uit alle kandidaten werden de voorzitter Zahra, ondervoorzitter Elice, penningmeester Kasper en secretaris Khalil democratisch verkozen. Dikke proficiat en natuurlijk ook voor de andere kandidaten Lisa, Thara, Ziena, Enya, Aline, Lauren en Benthe een dikke PROFICIAT !!