Basisschool Eureka

Beste bezoeker van onze website

Zo fijn je hier te kunnen verwelkomen! Wij zijn een school in het midden van een groene en ruime omgeving. Kinderen krijgen de kans om buiten te ravotten en te spelen.

De warme sfeer op onze school wordt door ons volledige team verwezenlijkt. Elk kind vindt zijn plaatsje op school, elk kind kan en mag zichzelf zijn. Iedereen krijgt op onze school de kans om zijn talenten te ontdekken en te delen met anderen.

Via deze site willen we jullie de werking en de sfeer van onze school verduidelijken. Klik gerust door naar de info die je zoekt.
Iets niet gevonden of je zit nog met een vraag? Mail of bel ons, dan geven we jullie graag de nodige antwoorden op jullie vragen.

Fijne en warme groeten
Déborah Schotte

Leerlingenraad

Net voor de herfstvakantie, werd de leerlingenraad verkozen. De kandidaten uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar hadden een week campagne gevoerd. In hun Halloween-kostuum, kon elke leerling op vrijdagmorgen hun stem uitbrengen. Per klas is er een verkozene en een reserve-verkozene. De leerlingenraad komt op regelmatig tijdstip bij elkaar. Op deze momenten worden ideeën die de werking op school kunnen verbeteren, leuker maken, … besproken. Samen met juf Tamara en de directeur wordt besproken welke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Veel succes dit jaar!
Carnaval

Vrijdag 12 februari vieren we carnaval in de klas. Trek maar je gekste pak aan! Alle kinderen mogen verkleed naar school komen.

Leerlingenraad

Wat komt er op het bord?

Wat komt er op het bord? - Eureka