Basisschool Eureka

WELKOM


Color

Beste bezoeker van onze website

Zo fijn je hier te kunnen verwelkomen! Wij zijn een school in het midden van een groene en ruime omgeving. Kinderen krijgen de kans om buiten te ravotten en te spelen. 

De warme sfeer op onze school wordt door ons volledige team verwezenlijkt. Elk kind vindt zijn plaatsje op school, elk kind kan en mag zichzelf zijn. Iedereen krijgt op onze school de kans om zijn talenten te ontdekken en te delen met anderen. 

Via deze site willen we jullie de werking en de sfeer van onze school verduidelijken. Klik gerust door naar de info die je zoekt. 
Iets niet gevonden of je zit nog met een vraag? Mail of bel ons, dan geven we jullie graag de nodige antwoorden op jullie vragen. 

Fijne en warme groeten
Déborah Schotte
 

 

Leerlingenraad 2021 - 2022

Leerlingenraad

Net voor de herfstvakantie, werd de leerlingenraad verkozen. De kandidaten uit de oudste egels, de eekhoorns en de uilen hadden een week campagne gevoerd. Elke leerling kon op vrijdagmorgen hun stem uitbrengen. Per klas is er een verkozene en een reserve-verkozene. De leerlingenraad komt op regelmatig tijdstip bij elkaar. Op deze momenten worden ideeën die de werking op school kunnen verbeteren, leuker maken, … besproken. Samen met juf Tamara, meester Arne en de directeur wordt besproken welke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Veel succes dit jaar! Uit alle kandidaten werden de voorzitter Zahra, ondervoorzitter Elice, penningmeester Kasper en secretaris Khalil democratisch verkozen. Dikke proficiat en natuurlijk ook voor de andere kandidaten Lisa, Thara, Ziena, Enya, Aline, Lauren en Benthe een dikke PROFICIAT !!
Belevingsbox

 

Ben je op zoek naar een school met !mpact?

Vraag dan de belevingsbox aan. Deze box wordt je gratis aangeboden en is gevuld met leerrijke activiteiten voor de jongste kleuters, gelinkt aan onze school. De leuke doe-opdrachten kun je samen met je kindje uitvoeren.

Hoe? Vul het formulier in en bestel een belevingsbox. Heb je meerdere kinderen? Vul dan een extra formulier in.
Deze box wordt coronaproof aan huis geleverd.

Alvast veel plezier ermee!

Belevingsbox

 

Piraten talentenarchipel