basisschool eureka

Leerlingenraad

Uit alle kandidaten werden de voorzitter  Zahra, ondervoorzitter  Elice, penningmeester  Kasper en secretaris  Khalil democratisch verkozen. Dikke proficiat en natuurlijk ook voor de andere kandidaten Lisa, Thara, Ziena, Enya, Aline, Lauren en Benthe een dikke PROFICIAT !!

Onze leerlingen bepalen mee het beleid van onze school via de leerlingenraad. De leerlingenraad is een groep leerlingen die regelmatig vergaderen. Deze jongens en meisjes worden democratisch verkozen uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar. Tijdens de vergadering wordt besproken of alles nog goed verloopt op school, in de klas, op de speelplaats, …
Als er problemen worden gemeld, zoekt de leerlingenraad naar oplossingen. Als er nieuwe ideeën worden voorgesteld, bespreekt de leerlingenraad of ze haalbaar zijn.